fredag 8 februari 2013

Carrefour

Igår åkte jag o Alix till Carrefour (som tog oss flera timmar att hitta) och spenderade nästan hela dagen där. Albane joina också oss. Jag behövde köpa handdukar och kuddar och såna saker medan franskisarna ville köpa mat därifrån. Det fanns nog en hel del västerländska produkter men samtidigt var stället fullproppat med taiwanesiska saker inför deras nyårs firande. Vi fick iallafall med oss lite baguette, ost och andra godsaker som frukt och kex. Jag tycker det är skönt att kunna äta nånting "normalt" till morgonmål som frukt och bröd iställe för att behöva gå ut ur huset för att köpa nånting som man int alls har lust med. Vi har annars vanligtvis ätit morgonmål på Starbucks, eftersom de finns i alla knutar här, och på Starbucks så kan man tala engelska!

A väljer vin!
Nami avdelningen
Sen tog vi taxi hem. På våra telefoner har vi ett foto av adressen på kinesiska, för annars skulle det vara helt omöjligt för dem att förstå. Fast de inte kan så bra engelska vill de alltid veta varifrån vi är, och eftersom jag nästan bara har varit med franskisar hittils så e de lättast att bara alla leka att vi e därifrån :D. 

Ajoo för tillfället e vi fyra i lägenheten varav 2/4 är franskisar, men efter att alla har anlänt kommer fransmännens andel att vara 9/11. :D 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar